PGE Ekstraliga

Darmowe bilety dla krwiodawców

Honorowi krwiodawcy będą mogli znowu otrzymać darmowe bilety na żużlowy mecz Unii Tarnów  i DOSPEL CKM Włókniarza Częstochowa, który rozpocznie się o g. 19.00 w czwartek, 6 czerwca w Tarnowie. Z akcji zainicjowanej przez Roberta Wardzałę będą mogły skorzystać osoby honorowo oddające krew w okresie od poniedziałku 3 czerwca do czwartku 6 czerwca.

Darmowe bilety dla wszystkich krwiodawców, którzy potwierdzą udział w akcji oddawania krwi we wspomnianym okresie, będzie można odebrać w czwartek, 6 czerwca przy placu Sobieskiego 2 w Tarnowie. Po bilety będzie się można zgłosić od g. 15 do g. 17.

Dokumentem upoważniającym do skorzystania z oferty będzie zaświadczenie ze stacji krwiodawstwa działających przy tarnowskich szpitalach.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana