Daniel Kaczmarek uzgodnił warunki startów w sezonie 2020!

09/16/2019 15:59:20
Przemysław Frączek

Dziś w siedzibie klubu Daniel Kaczmarek uzgodnił warunki finansowe na starty w kolejnym sezonie. Tym samym można już oficjalnie ogłosić, że Daniel Kaczmarek będzie w roku 2020 reprezentował barwy Unii Tarnów. W tym sezonie Daniel uzyskał średnią 1,53 pkt/bieg. Wspólnie z zawodnikiem liczymy na ciągły progres i jak najlepsze wyniki w sezonie 2020 życząc jednocześnie bezkolizyjnej jazdy.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH