Bilety online na mecz z Toruniem

07/12/2020 19:21:46
Marcin Michoń

niedzielę 19 lipca o godzinie 14:00 Unia Tarnów podejmie w Jaskółczym Gnieździe faworyta tegorocznych rozgrywek eWinner Apator Toruń w ramach II kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Bilety na to spotkanie dostępne zgodnie z reżimem sanitarnym TYLKO online od godziny 12:00 w poniedziałek 13 lipca. Pula biletów wynosi 1400. W dniu zawodów kasy będą nieczynne!

Cennik biletów:
Trybuna główna – 50zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program zawodów – 10 zł (do nabycia w Sklepie Kibica pod trybuną główną w dniu zawodów)
Obowiązują karnety oraz zaproszenia!

Bilety do nabycia online na www.bilety.unia.tarnow.pl.
UWAGA:
Należy mieć wydrukowany (lub na smartfonie) bilet z kodem kreskowym! Przy wydruku proszę zwrócić uwagę na marginesy drukarki, aby kod kreskowy był wydrukowany w całości.

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1995) za okazaniem ważnego dokumentu poświadczającego do ulgi. Ze względu na ograniczoną ilość miejsc, aż do odwołania nie obowiązują bilety zerowe dla dzieci do lat 7.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzystania z ulgi ważnym dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion.

Bilety będą nienumerowane – należy zajmować miejsca zgodnie z regulaminem sanitarnym, który opublikujemy w środę.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD