PGE Ekstraliga

„Biało-niebieska wykreślanka” – konkurs!!!

W niedzielę 8 czerwca o godzinie 19:00 na torze w Mościcach odbędzie się mecz 7 kolejki Enea Ekstraligi pomiędzy Grupą Azoty Unią Tarnów, a Betard Spartą Wrocław. Z tej okazji Unia Tarnów przygotowała dla Kibiców kilka konkursów. Jednym z nich jest wykreślanka w której do wygrania są dwie wejściówki na niedzielne zawody.

Zasady są bardzo proste. Należy pobrać wykreślankę, która zostanie zamieszczona na oficjalnym FanPage Unii Tarnów i w programie graficznym (np. MS Paint) wykreślić imiona 7 zawodników naszego zespołu. Wykreślankę z zaznaczonymi imionami należy wysłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl wpisując w tytule „Biało-niebieska wykreślanka” natomiast w treści swoje dane kontaktowe. Maile bez poprawnego tytułu nie będą brane pod uwagę.

Wykreślanka pojawi się na oficjalnym FanPage Unii Tarnów na Facebook’u w sobotę około godziny 18:00.

Szczegóły oraz regulamin konkursu można znaleźć tutaj:

>>REGULAMIN<<

saletrosanazoty-starttyskie