Awizowany skład na mecz w Bydgoszczy

09/17/2020 9:58:27
Marcin Michoń

W niedzielę 20 września Unia Tarnów zmierzy się w wyjazdowym meczu w Bydgoszczy z Abramczyk Polonią w spotkaniu XII kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Początek zawodów zaplanowano na 14:00 czasu polskiego.

Menadżer Tomasz Proszowski podał dzisiaj awizowane zestawienie Jaskółek na ten mecz.  W pierwszym meczu obu drużyn tarnowianie wygrali na domowym torze 53:37.

Unia Tarnów
1. Kim Nilsson
2. Daniel Kaczmarek
3. Artur Mroczka
4. Ernest Koza
5. Peter Ljung
6. Przemysław Konieczny
7. Mateusz Cierniak

Abramczyk Polonia Bydgoszcz:
9. Kai Huckenbeck
10. Kamil Brzozowski
11. David Bellego
12. Troy Batchelor
13.
14. Nikodem Bartoch
15. Tomasz Orwat

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD