Awizowany skład Jaskółek na mecz w Ostrowie!

08/05/2020 9:22:17
Marcin Michoń

W sobotę 8 sierpnia Unia Tarnów zmierzy się na torze w Ostrowie z Arged Malesa Ostrovią w ramach VI kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Początek spotkania zaplanowano na 16:30.

Menadżer Tomasz Proszowski podał dzisiaj awizowany skład Jaskółek stawiając na sprawdzone numery startowe swoich podopiecznych.

Wcześniej, bo już w najbliższy czwartek 6 sierpnia o 18:00 Unia Tarnów na domowym torze podejmie Lokomotiv Daugavpils. Informacje organizacyjne TUTAJ.

Unia Tarnów
1. Kim Nilsson
2. Michał Gruchalski
3. Artur Mroczka
4. Ernest Koza
5. Peter Ljung
7. Mateusz Cierniak

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD