Awizowane składy na mecz z Orłem!

08/12/2020 12:41:08
Marcin Michoń

W sobotę 15 sierpnia Unia Tarnów zmierzy się na torze w Mościcach z Orłem Łódź w ramach VII kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Początek spotkania zaplanowano na 16:30.

Obie drużyny przedstawiły już awizowane składy na ten pojedynek. W ekipie tarnowskiej wątpliwy jest start Petera Ljunga, który miał bardzo groźny wypadek podczas inauguracji ligi szwedzkiej. W Jego miejsce prawdopodobnie będzie stosowane ZZ.

Ważne informacje organizacyjne TUTAJ.

Orzeł Łódź
1. Norbert Kościuch
2. Aleksandr Łoktajew
3. Rohan Tungate
4. Hans Andersen
5. Marcin Nowak
6. Piotr Pióro
7. Aleksander Grygolec

Unia Tarnów
9. Kim Nilsson
10. Peter Ljung
11. Michał Gruchalski
12. Artur Mroczka
13. Ernest Koza
15. Mateusz Cierniak

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD