Awaria systemu – Informacje Klubowe

09/14/2015 10:07:25
Dawid Duda

W związku z licznymi apelami, interwencjami, czy wręcz awanturami Kibiców domagających się od Klubu znormalizowania i ucywilizowania wejścia na zawody żużlowe w Tarnowie, Zarząd Unii Tarnów Żużlowej Sportowej Spółki Akcyjnej pragnie gorąco przeprosić wszystkich Kibiców za kolejne w tym roku utrudnienia i niedogodności spowodowane niezwykle usterkowym, wadliwym i niedopracowanym systemem identyfikacji Kibica.

W tygodniu jeden z podwykonawców systemu identyfikacji Kibica realizował konfigurację kamer na stadionie miejskim. Niestety, konfiguracja ta przeciążyła w znaczący sposób serwer w dniu meczu, co spowodowało problemy z zakupem biletu i wejściem na stadion. Pracownicy Klubu po konsultacjach z firmą WASKO zrobili ze swojej strony wszystko co możliwe, aby jak najszybciej usunąć usterkę wynikającą z przeciążenia serwera. Niestety, prognozowany czas naprawy usterki był zbyt długi. Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna podjęła natychmiastową decyzję o sprzedaży paragonów zamiast biletów, co przełożyło się na dłuższe kolejki do kołowrotków.

Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna jeszcze raz przeprasza za zaistniałą sytuację. Klub niestety nie ma wpływu na działanie inwestycji, która nie była konsultowana z Władzami Spółki podczas fazy projektowania systemu. Spółka Żużlowa obiecuje, że ze swojej strony dokona wszelkich starań aby system usprawnić na tyle ile jest to możliwe. Na bieżąco zgłaszane są wszelkie usterki wynikające z działania systemu do inwestora oraz wykonawcy. Z naszych informacji wynika, iż nowa wersja systemu identyfikacji Kibica zostanie wgrana już w bieżącym miesiącu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH