PGE Ekstraliga

Atrakcje dla najmłodszych przed niedzielnym meczem

Przed niedzielnym meczem, Unia Tarnów ŻSSA we współpracy z Uczniowskim Klubem Sportowym Jaskółki Tarnów, przygotowała niespodzianki dla najmłodszych kibiców czarnego sportu. Od godziny 17.15 do 18.15 w miejscu, gdzie zwykle po meczach zawodnicy Unii Tarnów rozdają autografy, zostanie utworzony park maszyn mini-żużla. Zawodnicy klubu prowadzonego przez Mirosława Cierniaka zaprezentują swoje motocykle oraz wyposażenie zawodnicze.

Rodzice dzieci, które chciałby by spróbować swoich sił w mini-żużlu będą mógłby porozmawiać z trenerem UKS Jaskółek, który przedstawi szczegóły tej dyscypliny. Młodzi zawodnicy UKS będą również towarzyszyć wraz ze swoimi motocyklami, zawodnikom Unii i Falubazu podczas prezentacji przed zawodami.

Od godziny 16.45 za I łukiem do dyspozycji najmłodszych kibiców będzie dmuchana zjeżdżalnia, z której korzystanie będzie bezpłatne.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni