Atrakcje dla najmłodszych podczas niedzielnego meczu

06/06/2014 0:00:00

W minioną niedzielę obchodziliśmy
Dzień Dziecka. Z tej okazji Unia Tarnów ŻSSA podczas najbliższego niedzielnego meczu żużlowego Grupa Azoty Unia Tarnów – Betard Sparta Wrocław przygotowała dla najmłodszych Kibiców Jaskółek sporo atrakcji.

Wśród nich znajdą się m.in. dmuchana zjeżdżalnia, trampolina, malowanie twarzy, czy ścianka ze Scooby Doo przy której będzie można zrobić sobie zdjęcie. Ponadto za pierwszym łukiem podziwiać będzie można około 15 motocyklu Watahy, które będzie można zobaczyć z bliska, zrobić pamiątkowe zdjęcie czy nawet usiąść i poczuć się jak motocyklista. Do dyspozycji dzieci będą także dwa quady, podobne do tych na jakich ścigają się zawodnicy podczas Rajdu Dakar. Na zaproszenie Unii Tarnów ŻSSA pojawią się również historyczne wozy straży pożarnej.

W trakcie spotkania przeprowadzana będzie również akcja – „TO TY POWIEDZ STOP PIJANYM KIEROWCOM” o której więcej można dowiedzieć się tutaj. Tradycyjnie po spotkaniu dwóch żużlowców Grupy Azoty Unii Tarnów wraz ze swoimi motocyklami będzie do dyspozycji Kibiców. Z kolei na około godzinę przed spotkaniem wszystkie dzieci, które brały udział w konkursie – „Kolorowanie z Unią Tarnów II” będą mogły odwiedzić park maszyn i spotkać się jeszcze przed spotkaniem z całą drużyną Jaskółek.

Przewidziano także kilka konkursów dla dzieci, a Główny Partner Klubu – Grupa Azoty wraz ze Sponsorem Strategicznym Tauron Polska Energia oraz Unią Tarnów ŻSSA przygotowały sporo gadżetów. Ponadto sprzedawany będzie popcorn i wata cukrowa. Wszystkie atrakcję będą dostępne za I łukiem stadionu od godziny 17:00 aż do zakończenia niedzielnego meczu.

Bilety na niedzielne spotkanie można nabywać już od dzisiaj w sieciach sklepów Al.Capone oraz bezpośrednio przed meczem. Szczegóły tutaj.

Początek niedzielnego meczu o godzinie 19:00, z kolei bramy stadionu otwarte zostaną punktualnie o 17:00. Zapraszamy!

Małopolska

Nowrem Group