Artur Mroczka już po operacji – AKTUALIZACJA

10/04/2019 15:27:14

Mamy dobre informacje o stanie zdrowia naszego zawodnika Artura Mroczki. Operacja przebiegła zgodnie z planem. Artur po wybudzeniu z narkozy przeszedł od razu konieczne badania, które potwierdziły, że udało się zrealizować wszystkie założenia sprzed operacji. Teraz naszego zawodnika czeka krótki odpoczynek, a od poniedziałku rozpocznie się intensywna rehabilitacja mająca na celu jak najszybszy powrót do pełni sił. Artur będzie ćwiczył dwa razy dziennie przez cztery tygodnie pod czujnym okiem specjalistów z Centrum Rehabilitacji Reha-Medica w Tarnowie. W tym miejscu należy dodać, że Zarząd Unii Tarnów ŻSSA stanął na wysokości zadania i na cały okres rehabilitacji zapewnił całej najbliższej rodzinie Artura pobyt w Tarnowie. Liczymy, że obecność najbliższych jeszcze lepiej wpłynie na proces rehabilitacji.

Z tego miejsca jeszcze raz chcielibyśmy gorąco podziękować całemu zespołowi lekarskiemu, którym kierował dr nauk med. Pan Tomasz Pardała oraz Panu Grzegorzowi Sobańskiemu z Centrum Rehabilitacji Reha-Medica w Tarnowie za nieocenioną pomoc. Dziękujemy także wszystkim fanom za nieustannie napływające słowa otuchy. Cieszymy się, że jesteście z nami.