UNIA POMAGA

unia-pomaga

Unia Pomaga” to projekt w którym pamiątki klubowe przekazywane są na szczytne cele. Tym samym staramy się wesprzeć innych, którzy tej pomocy potrzebują. Przekazywane przez nas przedmioty trafiają na różnego rodzaju aukcje charytatywne i licytacje, a całkowity dochód z ich sprzedaży trafia do tych którzy tej pomocy potrzebują. Ponadto przy współpracy z Polskim Czerwonym Krzyżem organizujemy akcję zbiórki krwi na stadionie. Na stałe współpracujemy ze Stowarzyszeniem Dajmy Dzieciom Miłość na rzecz którego już kilkukrotnie przekazywaliśmy liczne pamiątki i trofea klubowe.

Ostatnio pomagaliśmy:

• Młodemu Felkowi z Tarnowa. Pomimo młodego wieku Felek jest bardzo chory i potrzebuje ciągłego leczenia i rehabilitacji. Dzięki licytacji koszulki klubowej Unii Tarnów z sezonu 2014 z autografami wszystkich zawodników oraz trenera udało nam się zebrać aż 760 zł, a osoba, która zwyciężyła aukcję zaokrągliła kwotę do 1000 zł.

felzdjęcie

• Wspólnie zagraliśmy także z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy! Dzięki licytacji plastronu klubowego z sezonu 2014, plastronu IMME oraz koszulki klubowej z autografami zawodników zebraliśmy około 1000 zł!

417286_bd73b0d_1024x768.

• Wsparliśmy Fundację AVALON, poprzez przekazanie podopiecznemu Fundacji Pawłowi Nowikowi koszulkę z autografami wszystkich żużlowców Unii Tarnów z sezonu 2014 oraz plastron z IMME 2014 z autografami wszystkich uczestników imprezy.
  • Cyklicznie co jakiś czas będziemy także zbierać pieniądze na kosztowną rehabilitację Anety z Tarnowa, która została potrącona przez samochód przechodząc na zielonym świetle. Razem pomóżmy Anecie. Link do aktualnej aukcji znajduje się tutaj.
  • Wspieramy działalność Fundacji DKMS poprzez aukcje charytatywne. Link do aukcji w której podarowaliśmy plastron z autografami zawodników Unii Tarnw: Charytatywny.Allegro.plastron

hektordunajecdekercezararkan

Lotto