Adepci UKS Jaskółki po pierwszym dniu obozu!

01/25/2016 21:21:34

W poniedziałek podopieczni trenera Mirosława Cierniaka udali się na kilkudniowy obóz przygotowawczy do Jodłówki Tuchowskiej zorganizowany dzięki współpracy z programem Grupa Azoty START. Tam przez najbliższych kilka dni będą trenować na obiektach należących do kompleksu i szlifować formę do zbliżającego się sezonu.
12637384_507831852730723_1253364716_o

W pierwszym dniu trener Mirosław Cierniak przygotował dużo zajęć dla swoich adeptów. Przez co harmonogram dnia był mocno napięty, ale oczywiście czas na odpoczynek też był. Zajęcia rozpoczęły się od delikatnego marszobiegu w terenie. Po rozgrzewce na świeżym powietrzu nadszedł czas na zajęcia na sali gimnastycznej. Dodatkowo zajęcia urozmaicono poprzez grę w badmintona.

12637200_507992469381328_10727081_o

Po południu nadszedł czas na bardzo ciekawe i na pewno ważne dla młodego sportowca warsztaty o zdrowym żywieniu. Następnie młodzi adepci mieli chwilę relaksu, którą wykorzystali na grę w ping-ponga oraz piłkarzyki.

12596936_507992509381324_622360965_o

Na koniec udanego dnia odbyła się nauka tańca połączona z zabawą taneczną.

Jutro adeptów UKS Jaskółki Tarnów czeka kolejny pracowity dzień z ciekawymi atrakcjami przygotowanymi przez Mirosława Cierniaka.

ewinner

wesbudSolektro