PGE Ekstraliga

„Pojedziemy na maksimum swoich możliwości” – wypowiedź Janusza Kołodzieja

Dzisiaj tarnowskie Jaskółki czeka naprawdę trudne zadanie do wykonania. W Zielonej Górze stoczą ciężką batalię z tamtejszym Stelmet Falubazem Zieloną Górą o wejście do finałów Drużynowych Mistrzostw Polski.

Przed rewanżowym meczem udało nam się porozmawiać z kapitanem Unii Tarnów – Januszem Kołodziejem.
Będzie to trudny mecz, wiadomo, że nie mamy w zanadrzu zbyt wielu punktów do stracenia. Miejmy nadzieję, że podołamy zawodnikom z Zielonej Góry. Czasami jest tak, że oni są niesamowicie dopasowani do swojego toru, znają odpowiedniki ustawień i jazdy na tym torze. Wierzę, że od samego początku załapiemy jak jechać. Tego dnia pojedziemy na maksimum swoich możliwości. Bardzo chcielibyśmy się znaleźć w finale – powiedział pełen nadziei Koldi.

W tym ważnym dniu dla zawodników ważne jest wsparcie wiernych kibiców, dlatego prosimy, aby nie zapominać o swoich ulubieńcach. Drodzy fani, jeżeli nie możecie jechać do Zielonej Góry osobiście dopingować drużyny, to oglądajcie mecz w zaciszu własnego domu lub w chacie grillowej przy stadionie. Trzymajcie kciuki i wierzcie, że Jaskółkom uda się odnieść zwycięstwo!

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana