Unia Tarnów składa podziękowania dla Głównego Partnera Grupy Azoty

10/05/2020 17:09:00
Przemysław Frączek

Wczoraj na stadionie mieliśmy przyjemność gościć osoby, dzięki którym sport żużlowy w naszym mieście może istnieć. Mowa oczywiście o przedstawicielach Głównego Partnera Grupy Azoty w składzie: Pan dr Wojciech Wardacki Prezes Zarządu Grupy Azotu S.A., Pani Agnieszka Sorbicka-Krasinkiewicz Dyrektor Departamentu Korporacyjnego Zarządzania i Komunikacji Grupy Azoty S.A. oraz Pan Piotr Pawlina Dyrektor Biura Komunikacji. Zawodnicy Unii Tarnów w imieniu własnym, a także Zarządu i pracowników Unii Tarnów ŻSSA złożyli na ręce przedstawicieli Grupy Azoty S.A podziękowania za dotychczasowe wsparcie. Drużyna przekazała także pamiątkowy kask z podpisami wszystkich zawodników oraz sztabu szkoleniowego. Z kolei Prezes Zarządu Unii Tarnów ŻSSA Pan Łukasz Sady wraz z Dyrektorem ds. Marketingu Panem Grzegorzem Habelem przekazali list gratulacyjny z okazji święta pracowników. Jesteśmy pełni wdzięczności za dotychczasowy wkład. Liczymy jednocześnie na owocną współpracę w kolejnych sezonach.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD